Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul  www.comerciantidediamante.ro! 

În cazul în care continuaţi să utilizaţi acest site, se va considera că sunteţi de acord să respectaţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos care, împreună cu politica de confidenţialitate a Comercianti de Diamante Rosenberg & Partners , guvernează relaţia dintre acest site şi dvs.

Termenii „Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners ”, „Comercianţi de Diamante”, „noi” sau „noastră” se referă la proprietarul acestui web site, ale cărui date de identificare sunt:

SC Rosenberg & Partners Trading SRL

Sediul: Bucuresti, Calea Dorobanti, Sector 1, Nr.ord.reg.com./an: J40/5932/2013,  CUI: RO 31610262

Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizitatorul acestui web site.

Utilizarea acestui web site este supusă următorilor termeni şi condiţii:

Termeni si conditii pe scurt

Obligatiile Utilizatorului:
a. Sa foloseasca site-ul www.comerciantidediamante.ro doar in scopuri legale.
b. Sa respecte dreptul de copyright care se aplica tuturor informatiilor de pe site.
c. Sa nu posteze pe site materiale ilegale sau ofensatoare.
d. Sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie.
e. Sa nu faca raspunzatoare si sa nu actioneze in justitie Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners pentru pretentiile ridicate de terti sau pentru orice pierdere provocata de ignorarea acestor conditii.

Promotii
Comercianti de Diamante Rosenberg & Partners stabileste regulamentul promotiilor, care se afiseaza pe site si se aplica pentru comenzile din perioada specificata in limita stocului disponibil. Promotiile pot fi anulate oricand fara informarea prealabila a Utilizatorului.

Garantii link-uri
a. Comercianti de Diamante Rosenberg & Partners nu raspunde de link-uri spre alte site-uri.
b. Comercianti de Diamante Rosenberg & Partners nu garanteaza serviciile si informatiile furnizate de terti.

Jurisdictie
Prezentul contract si orice disputa legata de acesta sunt guvernate de legislatia existenta pe teritoriul Romaniei.
Prezentele conditii pot fi modificate oricand, fara informarea prealabila a Utilizatorului, acestea fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea pe site.

In termeni legali

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, conditiile de utilizare descrise in continuare:

1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru numai in scopuri legale.
Utilizatorul se obliga:
a. sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;
b. sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c. sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

3. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

I. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu este responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners isi stabileste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partnersr si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

II. Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra;
- serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
- orice eroare de program este corectata.
- serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor.

III. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners prin intermediul serviciului, nu creaza o garantie care nu este stipulata expres in conditiile de prestare a serviciilor de telecomunicatii.
4. Utilizatorul ia la cunostinta ca, Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.
5. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners pentru materialul disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
6. Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.
7. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.
8. Modificari ale conditiilor - Comercianţi de Diamante Rosenberg & Partners poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul www.comerciantidediamante.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.
9. Jurisdictie. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

 

TOP