Case de bijuterii

Case de bijuterii artizanale din Italia, cu tradiție îndelungată, transmisă de generații. Produsele au o finisare perfectă, pietrele prețioase sunt tăiate și montate în metale prețioase prin procedee aparte ce combină latura artizanală cu tehnologia.

Piero Milano

 

Piero Milano este un brand de bijuterii de lux artizanale realizate în faimoasa regiune Valenza din Italia, care de mai bine de 50 de ani are un cuvânt greu în toata lumea în ce privește "art-luxury-jewelry"

An de an, brandul explorează diverse zone artistice, de la minimalism la geometrie abstractă, chiar zona de "haute-couture jewelry".

Brandul este recunoscut pentru piesele tip high-jewelry, extrem de elaborate și lucrate cu o atenție extremă la detalii, dar și calitatea materialelor. De asemenea sunt recunoscute monturile flexibile: inele cu diamante tip "snake" care cuprind și învăluie degetul în cel mai elegant fel cu putință.

Bibigi

Bibigi este un brand de bijuterii de lux fondat in 1979 in San Salvadore, Italia de către Franco Beltrami, Aldo and Bruno Bernardotti Guarona, care au dorit să ducă mai departe tradiția mostenită de multe generații de bijutieri.

In foarte scurt timp brand-ul a devenit celebru in intreaga lume prin prin colecțiile sale tip "high-end jewelry", modele spectaculoase, cu finisari perfecte si cu materiale de excepție. Diamante naturale si pietre prețioase rare, de mare calitate, montate in aur si platină prin procedee care combină priceperea mestesugarului cu tehnologia. Sunt celebre colecțiile de verighete si inele de logodnă realizate de brand-ul Bibigi. 

Colecțiile "high jewelry": Stars of Snow, Notre Dame, Versailles, Je T'aime, Opera', Paris, Picasso, Place Vendome,  Amalfi, Capri, Positano, Call, Sorrento and Louvre. 

Crieri

Crieri este un brand de bijuterii de lux din Valenza, Italia recunoscut în întreaga lume pentru "tennis bracelets" și "tennis jewelry". Pornind de la clasicul item - brățara tenis / tennis bracelet, Crieri a creat un adevărat univers de bijuterii de lux. Design-ul și producerea efectivă se realizează in Italia, iar complexitatea și perfecțiunea montării rivalizează cu marile case de bijuterii din lume.

Crieri deține patente / mărci înregistrate pentru anumite tipuri de monturi și închideri, care fac ca brățările tennis marca Crieri să fie printre cele mai durabile din lume.

Crieri, prin maestrii săi bijutieri realizează adevarate capodopere din pietre prețioase si dimante de diferite culori, dar toate de o calitate premium. Colecțiile Futura, Firmamento, Chimera se incadrează în categoria de high-jewelry.

TOP